International Hass og Associates Phishing nyheter forebygging hvordan å være trygg på nettet

http://www.women24.com/CareersAndMoney/Technology/How-to-stay-safe-online-20130403

International Hass and Associates Phishing News Prevention

Internett gir oss magiske tilgang til alt ved å trykke på en knapp, men det gir også fremmede tilgang til oss. Internett er en del av vårt daglige liv; Vi bruker det for alt-kommunikasjon, lesing, forskning, utdanning, aktuelle hendelser, utforske verden, underholdning, shopping, nettverk og business. Ved å oppføre seg ansvarlig og ta proaktive skritt, kan du sikre at du er beskyttet mot phishing-angrep og skadelig programvare.  MWEB koble GM, Carolyn Holgate, gir informasjon og forslag på hvordan du kan beskytte deg selv mens ikke gi opp noen av Internett frihet.

Hva er Phishing?

Phishing er en svindel som er utformet for å stjele verdifulle personlige data, for eksempel logikk detaljene, PIN tall, passord eller kredittkortopplysninger. Svindlere satt opp falske websteder som ser akkurat ut som klarerte bank eller forretnings-områder, hvor du kan oppbevare kredittkortopplysninger.

De deretter sender tilfeldig ut millioner av e-postmeldinger som synes å komme fra det klarerte området, be om brukernes å komme og oppdatere informasjon. Hvis en bruker skriver inn noen sensitiv informasjon, kan svindlere bruke disse detaljene til å få tilgang til bankkontoene sine online, foreta falske kjøp på sine kredittkort eller bruke stjålet data på andre måter ulovlig.

Hvordan beskytter jeg meg selv?

Du bør være mistenksom hvis du mottar uventede e-postmeldinger som synes å være fra klarerte områder, ber deg om å følge en kobling og bekrefte dine detaljer. Hvis du tror det kan være legitim; i stedet for å følge linken, Logg inn på nettstedet som du normalt ville og se om det er merknader ligner på det som var nevnt i e-postmeldingen. De fleste nettlesere som Internet Explorer 7, Firefox 2 og Opera 9 har anti-phishing features innebygd som vil kontrollere nettsteder du besøker mot en stadig oppdatert liste over kjente phishing-områder og advarer deg hvis du har tilgang til en. Sjekk din nettlesers bidra til å lære å aktivere denne funksjonen. Hvis du får hva du tror er en phishing e-post, kan du rapportere

det som “spam” til tjenesteleverandøren.

Hva er Malware?

Malware eller skadelig programvare, er et begrep for en rekke ulike typer programmer som er utformet for å bryte inn eller skade datamaskinen. Det finnes mange typer malware, mange med navn du kan kjenne igjen:

• Virus er designet for å kopiere av “infiserer” andre programmer med kopier av seg selv. De er oftest overført gjennom infiserte programmer sendt via e-post eller innebygd i piratkopiert programvare.

• Ormer infisere PCer i nettverk, uten behovet for en bruker å kjøre en infisert fil. Faren for en orm er at de kan forsinke eller selv uskadeliggjøre en hele nettverket, som mer og mer infiserte datamaskiner gjentatte ganger sende ut tusenvis av kopier av den. Noen installere “backdoors” som lar hackere å ta kontroll over infiserte PC.

• Trojanere er skadelig programvare som synes å være nyttig eller underholdende, men vil gjøre noen form for skade når kjører.

For eksempel, kan en Trojan installere et virus eller en “bakdør” program for å tillate hackere tilgang til datamaskinen det kjører på.

• Spyware spioner på deg- og sender personlige opplysninger, for eksempel kredittkortdetaljer eller passord, til sine skapere uten din viten eller samtykke. Det kan også avta datamaskinen og bruke opp båndbredden.

Hvordan beskytter jeg meg selv?

Malware er også ofte sendt via e-post, slik at du bør følge de samme forholdsreglene som foreslått ovenfor, i tillegg til kjører virussøk på alle vedlegg.

Kontroller at du kjøper anerkjente programvare; ikke bruk piratkopier, selv fra din venner. Piratkopiert programvare kan gjøre PCen mer sårbar for angrep av virus og malware.

Med lisensiert programvare, får du etter salgsstøtte bør du trenger det, i tillegg til nyter godt av automatiske oppdateringer.

Mange rutere har en innebygd brannmur for å beskytte mot hackere og skadelig programvare, men hvis du bruker en normal ADSL modem du bør installere en brannmur, eller aktivere den eksisterende Windows-brannmur på din maskin.

Du kan også kjøpe spesiell Internet Security-programvare for å beskytte din PC fra angrep, bør du komme i kontakt med malware.

Prøv kjent, rimelige produkter som AVG, som vil gjenkjenne og fjerne vanlig malware; Du kan kjøre selv i tillegg til å gi et oppdatert virusprogram.

International Hass and Associates Phishing News Prevention

Advertisements
This entry was posted in business and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s